Informatie

Slimplex – Stop die zin in zoetigheid.

 


 

De gemiddelde Nederlander eet per jaar 44 kilo suiker!

Dit zijn circa 30 suikerklontjes per dag. En als je denkt dat dit niet voor jou geldt, dan heb je dit mis. Want zonder dat we het in de gaten hebben, eten wij allemaal voedingsmiddelen, die bomvol zitten met suiker.

Hoezo gezond en mager?
Zo kopen we bijvoorbeeld kalkoenfilet, niet alleen omdat het lekker is, maar vooral omdat het mager vlees is. Niets is minder waar, want dit broodbeleg bevat per 100 gram maar liefst 3,2 gram aan suiker. Hoezo gezond en mager?

Nog zo’n mooi voorbeeld: gewone mayonaise bevat 0,6 gram aan suiker per 100 gram, maar light mayonaise sladressing bevat circa 7 gram per 100 gram.

Overgewicht een logisch gevolg
De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert 50 tot 60 gram suiker per dag. Het zal wel zo zijn dat we ook teveel eten, maar zonder dat we het in de gaten hebben, consumeren wij per dag minimaal 120 gram aan suiker en dit alleen al zijn circa 500 kilocalorieën. Zo is het toch bijna onmogelijk om overgewicht te voorkomen.

Verwijdert zoete smaak van suiker
Wil jij minder suiker per dag eten en ook afvallen? Gebruik dan Slimplex. Dit nieuwe afslankcomplex bestaat uit verschillende planten, die jou daadwerkelijk helpen om gewicht te verliezen. Maar het meest unieke van Slimplex is, dat het direct helpt om de zoete smaak van suiker te neutraliseren.

Minder suiker – minder calorieën = gewichtsverlies
Eet je na gebruik van Slimplex bijvoorbeeld een koekje, dan proef je geen suiker meer en smaakt dat lekkere koekje ineens vies. Je eet hierdoor niet alleen minder suiker, maar je  krijgt zo dus ook de bijhorende calorieën niet meer binnen. Je kunt we nagaan wat voor invloed dit heeft op het afvallen.

Slimplex werkt echt
Het plantje in de Slimplex wat hier verantwoordelijk voor is, is de Gymnema sylvestre. Deze plant komt voor in Zuid-Azië en heeft de unieke eigenschap dat het de smaak van suiker of de zoete smaak van voeding neutraliseert. In Zuid-Azië kauwt men op de blaadjes van de Gymnema en als daarna iets zoets wordt gegeten dan smaakt dit gewoon niet.

Na 4 jaar aan research is het gelukt om het werkzame ingrediënt uit de Gymnema sylvestre op een dusdanige wijze te isoleren, dat het haar unieke eigenschap om de zoete smaak van suiker te neutraliseren behoudt.

Vermindert hongergevoel
Maar ook helpt Gymnemia Sylvestre, samen met de Lagerstroemia speciosa in de Slimplex, het lichaam bij het verminderen van het hongergevoel, doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt.

Verlaagt vetopname en vetopslag
Zo zorgt de Malabar in Slimplex dat het lichaam wordt geholpen bij het verminderen van de behoefte aan eten en bij het verlagen van de vetopname en de vetopslag.

Snel vol gevoel
De Fucus vesiculosus in Slimplex is verantwoordelijk voor het beperken van de behoefte aan eten en zorgt voor een vol gevoel. Ook is het belangrijk tijdens het afslanken dat het darmstelsel goed blijft functioneren en hier levert de Fucus vesiculosus een belangrijke bijdrage aan.

Slimplex is een bijzondere afslanker
Slimplex is een unieke afslanker, die niet alleen al deze slankmakende eigenschappen bezit, maar ook nog de zoete smaak van suiker neutraliseert. Zo kun je voorkomen dat je suiker consumeert en dus direct veel minder calorieën per dag tot je neemt. Alleen al dit zorgt ervoor dat je door Slimplex gaat afvallen. Test zelf Slimplex in de winkel Dat Slimplex werkt, kun je ter plekke bij de drogist of de gezondheidswinkel bij jou in de buurt testen. Doe de test in de winkel en ook jij zult overtuigd zijn dat Slimplex doet wat het belooft.

 

Kom ervaren in de winkel!

Je kunt Slimplex in alle 6 de filialen van de Goudsbloem ervaren! Ook jij bent binnen 1 minuut overtuigt!

 


Gebruiksaanwijzing Simplex

(Schudden voor gebruik.)
Volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar 3 x daags 15 minuten voor de maaltijd innemen. (zie: hoe dosering bepalen)

Hoe dosering bepalen
Voor gebruik de fles goed schudden. Gebruik het maatbekertje. Deze zit op de afsluitdop om de fles. Vul het maatbekertje tot aan de onderkant  van het streepje van 0,5 ml. Neem de dosering in de mond en laat deze, circa 30 tot 40 seconden, goed door de gehele mond gaan en slik de dosering hierna door. Slimplex niet langer dan 4 weken achter elkaar gebruiken. Na een rustperiode van 1 week kan je weer beginnen met Slimplex.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding en bij een overgevoeligheid voor een van de kruiden in Slimplex. Slimplex niet in combinatie met medicijnen gebruiken. Gebruik je medicijnen en je wilt toch Slimplex gebruiken, raadpleeg dan altijd eerst je arts. Slimplex geeft geen gewenning. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Inhoud: 300 ml


 

Bron: slimplex.nl