Filialen

Grondlegger en de motor achter:

G&W GezondheidsWinkel De Goudsbloem.

Mag ik me aan u voorstellen mijn naam is Joost Koolhaas. Het vaak is altijd mijn grote passie geweest al van klein jongetje af aan hielp ik in de drogisterij mee. Waar Homeopathie ect. de meeste interesse had.

Mijn vakdiploma's behaald en nog altijd aan het bijscholen want de ontwikkelingen staan niet stil. Van jongs af aan wist ik het wel en mijn eigen bedrijf ging er komen. Vanaf 1989 ben ik gestart in Spijkenisse en ben en blijf de stuwende kracht achter de Goudsbloem. Omdat er nog genoeg ideeën moeten worden uitgewerkt kan ik niet 6 dagen per week meer op de winkelvloer aanwezig zijn. Natuurlijk ben ik hier nog wel een aantal dagen per week. Zo kan ik ontdekken waar de behoefte van de klant ligt.

Zoals de Spijkenisse en Capelle aan den IJssel waar we zijn gaan samenwerken met een natuurlijke schoonheidssalon. Samen met mijn assistent en echtgenote coachen wij vijf filialen die de Goudsbloem rijk is.

Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar voor een goed advies als mijn team hier niet uit kan komen. Via mijn team kan u altijd in contact komen met mij.

Tot ziens, Joost Koolhaas

Wil jij ons team versterken? Klik dan hier voor de openstaande vacatures!