Spijkenisse

Kaaistraat 10
3201 BL Spijkenisse
Telefoon: 0181-615115
Klik hier voor een routebeschrijving
Filiaal manager Spijkenisse:

Mag ik me aan u voorstellen mijn naam is Joost Koolhaas en ben geboren in 1961. Het vaak is altijd mijn grote passie geweest al van klein jongetje af aan hielp ik in de drogisterij mee. Waar Homeopathie ect. de meeste interesse had.

Mijn vakdiploma’s behaald en nog altijd aan het bijscholen want de ontwikkelingen staan niet stil. Van jongs af aan wist ik het wel en mijn eigen bedrijf ging er komen. Vanaf 1989 ben ik gestart in Spijkenisse en ben en blijf de stuwende kracht achter de Goudsbloem. Omdat er nog genoeg ideeën moeten worden uitgewerkt kan ik niet 6 dagen per week meer op de winkelvloer aanwezig zijn. Natuurlijk ben ik hier nog wel een aantal dagen per week. Zo kan ik ontdekken waar de behoefte van de klant ligt.

In de winkel vind u op de begane grond voornamelijk zelfzorgproducten, verzorgingsproducten en sport/dieetvoeding. Als u een cadeautje zoekt, dan hebben wij ook geschenkartikelen of cadeaubonnen!

Op de tussenverdieping staat een uitgebreid assortiment natuurlijke voedingsmiddelen. Voor mensen die een glutenvrij dieet hebben is er ruime keuze!

Op de bovenverdieping zit de schoonheidssalon, waar u terecht kunt bij onze Dr. Hauschka schoonheidsspecialiste Christine. U kunt bij haar terecht voor diverse verwen behandelingen. Informeer vrijblijvend in de winkel! Wilt u een afspraak maken bij Christine? Klik hier om online een afspraak te maken!

Als extra is er zelfs een DHL-servicepoint in de winkel!

Mijn collega’s en ik hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel aan de Kaaistraat 10 te Spijkenisse.

Openingstijden:

Maandag12.0017.30
Dinsdag09.0017.30
Woensdag09.0017.30
Donderdag09.0017.30
Vrijdag09.0017.30
Zaterdag09.0017.00

Wil jij ons team versterken? Klik dan hier voor de openstaande vacatures!