Informatie

Zeekoraal Mineralen – Puro

Wat zijn Zeekoraal Mineralen?
Dit unieke mineraal is als puur koraal gefosilleerd (poreuze poeder) en komt van het eiland Okinawa in Japan. Zeekoraal Mineralen uit Okinawa werken ontzurend, omdat het een alkalisch voedingssupplement is. Het bevat meer dan 73 verschillende essentiële mineralen en spoorelementen.

Deze puur en rijke koraal mineralen, met de ideale verhouding 2:1 aan Calcium en Magnesium is qua samenstelling te vergelijken met de menselijke botstructuur. Uit onderzoek is gebleken dat artsen het daarom ook inzetten bij bottransplantaties. De poreuze, fijne structuur van de poeder is daarom ook optimaal opneembaar voor het lichaam. De calciumverbinding vult de tekorten van mineralen en spoorelementen aan.

De biologische opneembaarheid (opname) van dit product is zeer hoor, al binnen 30 minuten is 80% opgenomen. Daarom is dit mineraal niet te vergelijken met overige standaard mineralen.

Het koraalmineraal komt uit Okinawa (Japan) en wordt vanwege de herkomst bij iedere productie getest en is 100% veilig.

 

Dit product
– is goed voor hart- en bloedvaten
– werkt alkalisch / ontzurend
– is geschikt voor jong en oud
– optimaal voor botopbouw en onderhoud botweefsel
– support van enzymen
– is goed voor gezond gebit, skelet en zenuwstelsel
– biedt ideale ondersteuning bij herstel van botbreuken en bot gerelateerde operaties.
– heeft een hogere biologische beschikbaarheid
– geeft cellulaire energie

 

Ingrediënten
Actieve Zeekoraal Mineralen uit Okinawa Japan, bevat meer dan 73 ionische mineralen. HPMC capsule (vegetarische capsule).

 

Gebruik en dosering
Dagelijks 1 tot 3 keer 2 capsules innemen, bij voorkeur voor de maaltijd met veel water. De capsules mogen ook opengemaakt worden en opgelost worden in water. De aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

 

Kwaliteit
PURO Zeekoraal Mineralen is een voedingssupplement gegarandeerd vrij van suiker, gist, sacharose, lactose, gluten, soja-eiwit, niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Dit product wordt bij iedere productie getest en is 100% veilig.

 

Verpakkingen
Inhoud van 60 capsules
Inhoud van 180 capsules

 

Overige informatie
– In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een arts raadplegen voor gebruik
– Dit product is geschikt voor vegetariërs
– Droog en bij kamertemperatuur bewaren
– Buiten bereik van (jonge) kinderen houden