Informatie

Synofit Premium

Synofit Premium: Verzorg je gewrichten met deze unieke vloeibare GLMax® formule

De combinatie van de unieke Groenlipmossel GLMax®  formule, Curcumine BCM-95® , Zwarte besblad en Vitamine C1 is een uitgebalanceerde mix van ingrediënten en is goed voor het behoud van een sterk immuunsysteem1 , het behoud van gezonde botten en kraakbeen1  en beschermt uw gezonde weefsels en cellen1 . Kortom: het beste voor uw gewrichten!

Sterke en flexibele gewrichten zijn belangrijk als u optimaal wilt blijven genieten van uw bewegingsvrijheid. Wanneer u wat ouder wordt, kan uw bewegingsapparaat wel wat extra ondersteuning gebruiken. Synofit Premium Vloeibaar is een unieke formule voor de gewrichten. De vloeibare vorm zorgt voor een extra hoge opneembaarheid. Dat maakt Synofit Premium Vloeibaar dubbel uniek. De tevredenheid onder gebruikers van Synofit Premium Vloeibaar is dan ook groot: maar liefst 70% van de gebruikers geeft aan dat Synofit Premium Vloeibaar binnen 80 dagen een voelbaar resultaat geeft.

➜ Vloeibare Gewrichtenformule voor nog betere opname

➜ De enige met GLMax® en BCM-95®

➜ Ingrediënten van topkwaliteit

➜ Hoge tevredenheid onder gebruikers

 

 

 

Synofit over GezondheidsWinkel de Goudsbloem

Joost Koolhaas is een van onze eerste Synofit klanten. Als innovatieve ondernemer zag hij de mogelijkheden van een nieuwe premium gewrichtsformule voor
zijn klanten. Het concept met hoogwaardige ingrediënten in een vloeistof, die gestart moet worden met een opbouwfase sprak hem bijzonder aan. Inmiddels is er een grote groep aan tevreden Synofit klanten die graag bij GezondheidsWinkel de Goudsbloem hun inkopen gaan doen en zich laten adviseren op het gebied van
gezondheid. De samenwerking met Joost en Synofit verloopt erg goed, omdat ze beide gaan voor de hoogste kwaliteit en service.

 

Anne Jan Roeleveld – Synofit Europe B.V