Informatie

Magnesiumtekort?

Biologische Magnesium
Arkopharma laboratoria hebben Arkovital® Dubbel Magnesium Bio ontwikkeld:
een exclusieve combinatie van magnesium van mariene en plantaardige oorsprong die helpt om vermoeidheid te verminderen en van belang is voor een goed functionerend zenuwstelsel. Een magnesiumtekort wordt vaak in verband gebracht met vermoeidheid en een zenuwachtig gevoel.

 

Orga’Mag® Biologisch Magnesium extract
Arkovital® Dubbel Magnesium Bio is een gecertificeerd biologisch product dat geen chemische ingrediënten bevat. De magnesium wordt gewonnen uit biologisch gecertificeerde zeesla algen die geoogst worden in Patagonië (Argentinië). Het bio logo staat garant voor een strikte controle: geen chemische vervuiling, respect voor het ecosysteem en zijn diversiteit. De algen worden handmatig en duurzaam geoogst met respect voor mariene reproductieperioden en een grote maatschappelijke betrokkenheid van kleine lokale telers

 

Betere opname
Arkovital® Dubbel Magnesium Bio bevat tevens de biologische 100% plantaardige vitaminen B1, B2, B5 en B6 die veel beter door het lichaam kunnen worden opgenomen.

 

Puur Natuur
Arkovital Dubbel Magnesium is een biologisch voedingssupplement op basis van zeesla extract en geconcentreerde planten extracten. Arkovital Dubbel Magnesium is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar en mag zonder bezwaar gebruikt worden door zwangere en borstvoeding gevende vrouwen. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levenswijze vervangen.

Wanneer kunt u Arkovital Biologische Magnesium inzetten?:

– Bij stress situaties
– Bij vermoeidheid
– Goed voor de spieren
– Van belang voor het zenuwstelsel