Informatie

Geef pollen minder kans!

De temperaturen worden zachter, de zon gaat steeds langer schijnen en we trekken lekker naar buiten. Iedereen wordt vrolijk van het vooruitzicht op een lange warme zomer. Voor 1 op de 5 Nederlanders is het begin van het voorjaar echter het begin van het pollenseizoen.

 


 

Lanaform AllergoLux
Natuurlijke behandeling van hooikoorts
AllergoLux fototherapie. Een snelle en effectieve behandelmethode die allerlei neusallergieën tegengaat en zonder bijwerkingen afrekent met hooikoorts!

  • Natuurlijke behandeling van hooikoorts en allergieën tegen dierenharen en stof
  • Geen belasting van het lichaam door medicijnen
  • 3 Verschillende intensiteiten
  • 1-3 Behandelingen per neusgat van ca. 4 à 5 minuten per dag.

 


 

 

it’s Pure Scuttelaria
Voor normale slijmvliezen
Bevat naast het kruid scutellaria, vitamine A en biotine. Scutellaria (glidkruid) is een aziatisch kruid dat flavonoïden bevat. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen.

 

 


 

 

Noviral® Anti Allergie Spray
Medisch hulpmiddel bij hooikoorts, stof- en dierenallergie. Voorkomt en vermindert niezen, een lopende neus en jeukende ogen. Noviral Anti Allergie Spray is een klinisch bewezen, 100% natuurlijke (cellulose) poederspray voor de neus, die effectief bescherming biedt tegen pollen en andere allergenen die via de neus geïnhaleerd worden.

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 


 

 

Hooyfree 4-maandenkuur
Geef pollen minder kans!
Hooyfree 4-maandenkuur, Op basis van natuurlijke grondstoffen. Het product het hele hooikoortsseizoen door gebruiken. Geef pollen minder kans!

 

 


 

 

Hooyfree korrels
Geef pollen minder kans!
Op basis van natuurlijke grondstoffen. De handige doseerkoker bevat ongeveer 88 korrels, goed voor 29 dagen.

 


 

 

Michel Merlet Stuifmeelkorrels
Stuifmeel wordt op 40°C gedroogd, waardoor voedingsstoffen behouden blijven. Stuifmeelkorrels ondersteunen de weerstand en het energieniveau. Toepasbaar als pollen in de lucht zijn.

 

 


 

 

Schüsslerzout Nummer 4
Kalium Chloratum D6
Schüsslerzouten zijn homeopathische geneesmiddelen zonder therapeutische indicaties, die worden toegepast volgens de therapie van Dr. Schüssler. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

 


 

 

Prevalin Direct Neusspray
Werkt snel en effectief bij hooikoorts
Pak met Prevalin Direct* de eerste symptomen van hooikoorts aan en voorkom een allergische reactie. Werkt volledig na 3 minuten, dat is 5x sneller dan tabletten.

* Stopt allergenen na inbrengen. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 


 

 

it’s Pure Borage olie 1500 mg met 300 mg GLA
Borage olie wordt geperst uit de zaden van de Borago Officinalis plant, ook wel komkommerkruid genoemd. Borage olie bevat met maar liefst 22% het hoogste percentage gammalinoleenzuur (GLA) van alle plantaardige oliën. Vrij van: gluten, lactose en suiker. Goed te gebruiken i.c.m. it’s Pure Scuttelaria. it’s Pure Borage olie 1500 mg met 300 mg GLA Borage olie wordt geperst uit de zaden van de Borago Officinalis plant, ook wel komkommerkruid genoemd. Borage olie bevat met maar liefst 22% het hoogste percentage gammalinoleenzuur (GLA) van alle plantaardige oliën. Vrij van: gluten, lactose en suiker. Goed te gebruiken i.c.m. it’s Pure Scuttelaria.