Informatie

Alline Huid

 

Stralende huid*

Alline proderm bevat wateroplosbare keratine , hyaluronzuur, vitamine C en Ceramosides®, een ware cocktail van schoonheid voor de huid.
De huid is het meest zichtbare deel van ons lichaam. Bijgevolg kan haar uitzicht onze persoonlijke ontwikkeling en ons zelfvertrouwen helpen bevorderen.

De huid is soepel en krachtig dankzij de drie weefsellagen waaruit ze bestaat :

• De epidermis
– 85% keratinocyten. Deze cellen bestaan uit keratine en zijn verbonden met een groep lipiden, ceramiden genoemd. De huid regenereert voortdurend; het volledige celvernieuwingsproces duurt 4 tot 6 weken.
– De resterende 15% omvatten in het bijzonder melanines, natuurlijke pigmenten die verantwoordelijk zijn voor de kleur van onze huid, ze dragen bij tot de bescherming tegen UV-stralen.

• De dermis is de huidlaag waar zich collageen, elastine en verknoopte vezels bevinden. De extracellulaire matrix is samengesteld uit glycosaminoglycanen, zoals hyaluronzuur.

• De hypodermis is een vetlaag samengesteld uit lipiden die het lichaam beschermen tegen temperatuursveranderingen en die een bescherming vormen tegen de druk waaraan de huid onderworpen is.

Wat is er zoal vereist voor een mooie huid?
Een zachte reiniging, goede hydratatie en effectieve bescherming tegen vervuiling en de zon. Tevens wordt de inname van extra voedingssupplementen aanbevolen.

Natuurlijke wateroplosbare keratine: een innovatie
Dankzij het exclusieve productieproces gebruikt voor de extractie van keratine blijft de volledige aminozuursamenstelling van keratine behouden en wordt het wateroplosbaar gemaakt. Dit laat toe dat deze keratine optimaal wordt opgenomen door het lichaam.

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan dat aanwezig is in bindweefsels met een structurerende functie, zoals het synoviale vocht (gewrichtsvocht), de huid, enz.

* Vitamine C
• bevordert een normale vorming van collageen en garandeert zo een normale huidfunctie.
• beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Milieuvervuiling en zonnestraling zijn de hoofdoorzaken van oxidatieve stress.

Ceramosides®
Ceramosides® zijn gepatenteerde natuurlijke extracten van planten die een exclusief complex van ceramiden en digalactosyldiglyceriden (DGDG) bevatten.
Alline proderm, uw voedingssupplement voor een
stralende huid.

GEBRUIK
Orale toediening.
2 capsules per dag in te nemen met een glas water.

Verpakkingen van 60 en 180 capsules.

INGREDIENTEN PER 2 CAPSULES:
500 mg keratine, 200 mg hyaluronzuur, 80 mg vitamine C
(natriumascorbaat, 100% RI), 30 mg Ceramosides®. Vulmiddelen: maïszetmeel, gepregelatineerd zetmeel. Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsule: hypromellose (E464), rood ijzeroxide (E172 – kleurstof).

VOORZORGSMAATREGELEN
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Vervangt nooit een afwisselende en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl.

BEWARING
Buiten bereik van kinderen houden. In zijn oorspronkelijke verpakking en op een koele en droge plaats bewaren. Tenminste houdbaar tot : zie datum vermeld op de verpakking.

VOEDINSSUPLEMENT
NOTIFICATIENUMER: NUT/AS 21/37

N.V Farmaceutische Laboratoria Trenker
Avenue Thomas Edison 32 • BE – 1402 Thines • België