Informatie

SynoCare Cardio

NIEUW SynoCare Cardio! Goed voor hart●, cholesterol● en bloedvaten●

Gepatenteerde vloeibare receptuur met Visolie, Rode gist rijst, Berberine-extract, Co- enzym Q10 en Lycopeen

Te hoog cholesterol? Risico op aandoeningen aan hart- en bloedvaten? Wilt u zichzelf zo lang mogelijk gezond en fit blijven voelen? Preventie is beter dan genezen!

Uw hart en bloedvaten vormen samen de motor van uw gezondheid. Natuurlijk doet u er veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen. Zo kiest u vaker voor gezonde voeding, neemt u meer beweging en rookt u niet. Dit zijn belangrijke stappen om uw hart en bloedvaten vitaal te houden. Om dit verder te ondersteunen, hebben wij een nieuw product ontwikkeld: SynoCare Cardio. Een gepatenteerde vloeibare receptuur voor het hart● en voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte●. SynoCare Cardio geeft dus een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan.

 

Innovatieve oplossingen voor uw gezondheid
Het ontwikkelen van innovatieve gezondheidsproducten. Dát is de missie van de fabrikant van Synofit. Deze lijn is logischerwijs doorgetrokken naar SynoCare Cardio. De gepatenteerde receptuur – die goed is voor hart●, bloedvaten● en cholesterolspiegel● – bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Bovendien is ook nu weer gekozen voor een vloeibare vorm voor een goede opneembaarheid.

 

Omega-3 vetzuren EPA en DHA
EPA en DHA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 250 mg EPA en DHA. SynoCare Cardio bevat per capsule 500 mg visolie, waarvan 150 mg EPA (Eicosapentaeenzuur) en 100 mg DHA (Docosahexaeenzuur). Dit is dus een goede mix voor het hart.

 

Monacoline K uit Rode gist rijst
Rode gist rijst is een veelgebruikt ingrediënt in de Aziatische keuken bij de bereiding van voedselproducten, waaronder Pekingeend. Deze bijzondere rijstsoort heeft inderdaad een donkerrode kleur. Deze ontstaat door witte rijst met de gist Monascus purpureus te fermenteren. Tijdens dit proces ontstaat Monacoline K. Deze stof draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag en het behouden van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen. SynoCare Cardio bevat per capsule 250 mg Rode gist rijst, waarvan 10 mg Manocoline K. De Rode gist rijst in SynoCare Cardio heeft een speciale bewerking ondergaan, waarbij het schadelijke citrinine is verwijderd.

 

Vitamine C
Aan SynoCare Cardio is vitamine C toegevoegd. Deze vitamine draagt bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de bloedvaten en het is gunstig voor soepele aderen.

 

Co-enzym Q10
Het Co-enzym Q10 is een vetoplosbare stof die pas in 1957 werd ontdekt. Hoewel het veel weg heeft van een vitamine, wordt het niet tot deze groep gerekend.Co-enzym Q10 is in alle menselijke cellen aanwezig. Daarom wordt het ook wel eens ‘Ubichinon’ genoemd, wat ‘overal aanwezig’ betekent.
Het is bekend dat het gebruik van Rode gist rijst negatieve invloed kan hebben op het Co-enzym Q10 in het lichaam. Daarom wordt aanbevolen om Rode gist rijst altijd in combinatie met Co-enzym Q10 te gebruiken. Er worden veel verschillende soorten Co-enzym Q10 in voedingssupplementen gebruikt. Voor SynoCare Cardio is gekozen voor het hoogwaardige en actieve ingrediënt Ubichinol.

 

Berberine
Berberine is een kruidenextract dat al duizenden jaren in China wordt gebruikt. Deze stof is afkomstig van de Mantsjoerijse kurkboom, die ook in Japan, Korea en Mantsjoerije voorkomt. In de wortels, wortelstokken, kurkachtige schors en stengels wordt dit waardevolle kruid aangetroffen. Deze gele kleurstof wordt nog steeds gebruikt om wol te verven. Berberine heeft in combinatie met de andere ingrediënten in SynoCare Cardio een aantal bijzondere eigenschappen voor de mens.

 

Lycopeen
Lycopeen is een helderrode pigmentstof die tomaten, watermeloenen, rozenbottels, wortelen, roze grapefruit en paprika’s rood doet kleuren. Opvallend genoeg wordt het niet aangetroffen in andere rode vruchten, zoals kersen en aardbeien. Het menselijk lichaam maakt zelf geen Lycopeen aan en is daarvoor dus afhankelijk van plantaardige voeding.

 

Vitamine D3
Aan SynoCare Cardio is verder Vitamine D3 toegevoegd.

 

Ingrediënten
visolie (vis), gelatine (vis; capsule), rode gist rijst (Monascus purpureus), berberine extract (Phellodendron amurense), emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), co-enzym Q10, lycopeen (Solanum lycopersicum), vitaminen (vitamine C, vitamine D3), stabilisatoren (bijenwas), kleurstoffen (ijzeroxide)

Synocare Cardio bevat geen conserveermiddelen, aroma’s en toegevoegde suikers en is gegarandeerd vrij van citrinine.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Klik hier voor een extra artikel uit Zorgwijzer Nederland

 

 

Synofit over GezondheidsWinkel de Goudsbloem

Joost Koolhaas is een van onze eerste Synofit klanten. Als innovatieve ondernemer zag hij de mogelijkheden van een nieuwe premium gewrichtsformule voor
zijn klanten. Het concept met hoogwaardige ingrediënten in een vloeistof, die gestart moet worden met een opbouwfase sprak hem bijzonder aan. Inmiddels is er een grote groep aan tevreden Synofit klanten die graag bij GezondheidsWinkel de Goudsbloem hun inkopen gaan doen en zich laten adviseren op het gebied van
gezondheid. De samenwerking met Joost en Synofit verloopt erg goed, omdat ze beide gaan voor de hoogste kwaliteit en service.

 

Anne Jan Roeleveld – Synofit Europe B.V

 

Bron: synofit.nl