InformatieNieuw ons assortiment

IDUN Minerals – exclusief in Capelle

IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van pure minerale formules. Nibevo International is de exclusieve distributeur van IDUN Minerals op de Benelux markt.

Mineralen
IDUN Minerals is, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up en daardoor geschikt voor alle huidtypes. Dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzen dragers. IDUN Minerals bestaat uit minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye/brow pencils en nailpolish.

 

De eeuwige jeugd
De merknaam “IDUN” komt van de oude Noorse godin van de eeuwige jeugd. Zij had een mand met gouden magische appels, die zij deelde met andere goden om ze te jong te houden. De verpakkingen zijn voorzien van interpretaties van de godin en deze zijn gemaakt door kunstenaar Patrizia Gucci.

Aanbeveling

IDUN Minerals powder foundation wordt aanbevolen door de Swedisch Asthma and Allergy Association. Daarnaast raden veel Zweedse dermatologen IDUN Minerals aan voor vrouwen met een acne- of rosacea huid en met allergieën.

 

IDUN Minerals is alleen te koop in G&W De Goudsbloem in Capelle aan den IJssel!