Informatie

Healtholders – Warm in de winter

 

 

 

Mannen Sokken

Voor in huis en voor alle andere omstandigheden buiten huis zijn er speciale mannen sokken verkrijgbaar. Van basis sokken en anti slipsokken tot werksokken, u vindt ze allemaal bij Heatholders.

Let op, speciaal voor de klussers onder ons zijn er de sterkste werk sokken ter wereld, warm en onverwoestbaar

Het Heatholders assortiment is samengesteld om het altijd warm te kunnen hebben. In alle omstandigheden het hele jaar door. De innovatieve Heatholders technologie is toegepast in alle producten.

 

 


 

 

 

 

Vrouwen

Met het Heatholders assortiment kunt u in alle omstandigheden een juiste keuze maken. Wapen u nu tegen de kou en guur weer. De unieke Heatholders technologie is verwerkt in alle producten om het overal en altijd heerlijk warm te hebben. Ontdek het bewijs dat thermo-producten niet saai hoeven te zijn. Ontdek het prachtige assortiment.

Voor in huis en voor alle andere omstandigheden buiten vindt u hier mooie degelijke en trendy sokken. Van basis sokken en anti-slip sokken tot trendy lounge sokken. Er zit vast iets voor u tussen om nooit meer koude voeten te hebben

 

 


 

Thermo producten voor dames en heren

Ons thermo-assortiment is bijna onuitputtelijk groot en er komen ieder jaar mooie nieuwe producten bij. De toegepaste technologie wordt door gebruikers van onze producten zeer hoog gewaardeerd. Niemand hoeft het meer koud te hebben zelf als het hartje winter is en als het vriest dat het kraakt. Kijk en laat u verrassen.

 


 

Sokken

Sokken van Heatholders zijn geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur in het leven, of een gezellige nacht voor de tv. We hebben een grote verscheidenheid aan verschillende stijlen, ideaal om te wandelen, om te dragen met laarzen of gewoon om rond te loungen in huis. Dus waar wacht je op? Ontsnap aan de koude wintermaanden met een paar thermische sokken en zeg vaarwel tegen koude tenen.

 


 

 

Heatholders sokken Original

Met deze sokken is het allemaal begonnen. De originele sokken zijn onze trots. Het succes van deze sokken heeft ervoor gezorgd dat we nu de grootste zijn in de thermo sokken-sector. Ontdek hoeveel kleuren er zijn en bestel. We stellen je nooit teleur.

 

 


 

Twisted

Ontdek hoeveel leuke designs twisted sokken we hebben ontwikkeld. Vind hier je favoriete ontwerp en vergeet ook niet even te kijken naar de herenprints. Wie weet als een leuk en verrassend kado. En natuurlijk net zo warm als de gewone thermo sokken, dat moge duidelijk zijn.

 


 

 

Anti-slip sokken

In huis zijn de Heatholders sokken heerlijk comfortabel. We denken ook aan uw veiligheid en daarom hebben we de inmiddels zeer populaire anti-slip sokken ontwikkeld. Deze zorgen voor een stevige grip op gladde ondergrond.  Kijk voor de leukste prints hieronder.

 

 


 

 

Werk sokken 

Als je de hele dag in de kou buiten moet werken wil je je  natuurlijk comfortabel voelen. Koude voeten en slechtzittende sokken zijn heel vervelend en slecht voor de productiviteit. Onze werksokken zijn super degelijk en de beste thermo sokken ter wereld . Bovendien houden ze hun originele pasvorm tot in lengte van jaren. Kom op werkgevers, verwen je harde werkers buiten  met de warmste sokken die er zijn. Ze zullen dat zeer waarderen.

 

 


 

Lite sokken

Lite sokken zijn dunner dan de originele Heatholders maar nog steeds veel warmer dan gewone sokken. Dit zijn sokken voor elke dag van het jaar. Ze zijn dun en lichtgewicht.

En… leuke prints . Zoek maar uit.

 


 

 

 

Mutsen

Als het echt gaat winteren is er voor zowel mannen als vrouwen een keur aan mutsen om uit kiezen. Met deze producten kies je de warmste producten die verkrijgbaar zijn. De thermo-technologie komt hier het allerbeste tot zijn recht omdat hoofd en handen in de winter het meest gevoelig zijn voor kou. Beter dan dit kan je niet vinden. Kijk ook even naar de razend populaire damesmuts met pom. Deze zijn in Engeland zeer populair als cadeau-artikel.

 

 


 

 

 

Handschoenen

In de kou worden de handen, net als het hoofd, het koudst. Daarom is het belangrijk ze goed te beschermen. Zodra het koude weer begint, zoeken zowel mannen als vrouwen overal naar een degelijke set handschoenen.

Waarom standaard winterbenodigdheden kopen als Heatholders handschoenen biedt volgens de Heatholders themo-technologie? Met onze handschoenen zit je er gegarandeerd warm bij in de koudste buien met sneeuw en ijs.

 

 

 


 

 

 

 

 

Halswarmers

Halswarmers komen steeds meer in. Ze zijn makkelijker en veiliger dan sjaals én zeer comfortabel. Makkelijk voor motorrijders, fietsers,  voor het skiën en nog veel meer.  Geen wapperende sjaals meer en nog meer thermo-warmte waar je het nodig hebt.