Informatie

Ecodenta – Mondwater en Tandpasta

Nieuw in ons assortiment: Ecodenta mondwater en tandpasta. Wij hebben het gehele assortiment van Ecodenta met als bijzondere tandpasta de Black tandpasta voor een wittere lach!

 


 

Ecodenta Whitening toothpaste with mint oil, sage extract and Kalident, 100  ml 


Whitening tandpasta met mint olie, salie extract en Kalident. Ecodenta whitening tandpasta reinigt en bleekt de tanden en beschermt tegen vorming van tandsteen. Kalident voorkomt micro-scheurtjes en krassen in het tandglazuur. Salie extract helpt om het tandvlees te beschermen. De mint olie zorgt voor een schoon en fris gevoel. Voor kinderen tot 6 jaar oud gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat).De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta 2in1 Refreshing, anti-tartar toothpaste with cranberry extract and Kalident, 100 ml

Verfrissende anti-tandsteen tandpasta met carnberry extract en Kalident voor de dagelijkse tandverzorging. De cranberry extract beschermt de tanden tegen bacteriën en voorkomt daarmee de vorming van tandsteen en tandaanslag. Kalident versterkt de tanden en voorkomt micro-scheurtjes en krassen in het tandglazuur. Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta Multifunctional toothpaste with 7 herbal extracts and Kalident, 100 ml

Multifunctionele tandpasta extract met 7 kruiden en Kalident die tandsteen vorming voorkomt. De 7 kruiden extract is zorgvuldig geselecteerd en beschermt het tandvlees tegen ontstekingen en zorgt voor een frisse adem. Het innovatieve ingrediënt Kalident voorkomt micro-scheurtjes en krassen in het tandglazuur. Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta Toothpaste for sensitive teeth with chamomile,clove extract and Kalident, 100 ml

Tandpasta voor de gevoelige tanden met kamille, kruidnagel extracten en Kalident speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van gevoelige tanden. Deze tandpasta heeft een tweedelig effect op gevoelige tanden: extracten van kamille en kruidnagel remmen de gevoeligheid van de tanden af, terwijl Kalident, een natuurlijke bron van calcium, het tandglazuur versterkt en micro-scheurtjes en krassen in het tandglazuur voorkomt. Gebruik deze tandpasta een langere periode voor het beste resultaat.Bevat strontiumchloride. Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta Toothpaste for bleeding gums with oak bark, yarrow extracts and Kalident, 100 ml

Tandpasta voor bloedend tandvlees, met eikenschors, wortel-extracten en Kalident. Ecodenta tandpasta voor bloedend tandvlees reinigt zorgvuldig en verstevigt de tanden. De eikenschors en wortel-extracten versterken de bloedvaten in het tandvlees, beschermen het tandvlees en zorgen voor een gezonde mondflora. Kalident voorkomt micro-scheurtjes en krassen in het tandglazuur. Deze tandpasta wordt aanbevolen voor mensen met gevoelige tanden en bloedend tandvlees. Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangapaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta Extra Triple effect toothpaste with white clay, propolis, and Teavigo™, 100 ml

Ecodenta Tandpasta Triple effect met witte klei, propolis en Teavigo ™. Deze ingrediënten zijn nodig voor de dagelijkse verzorging van de meest gevoelige gebieden. Witte klei helpt bij het verminderen van het tandglazuur. Propolis helpt de gevoeligheid van de tanden te verminderen en vermindert het bloeden van het tandvlees. Het innovatieve ingrediënt Teavigo ™ verwijdert tandplak en geeft een langdurig fris gevoel. De Ecodenta Extra Triple is een tandpasta voor de dagelijkse verzorging. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta Extra Black whitening toothpaste with black charcoal and Teavigo™, 100 ml

Ecodenta Tandpasta Whitening met zwarte houtskool en Teavigo ™ . Dé tandpasta voor mensen die op zoek zijn naar een innovatieve en dagelijkse oplossing voor wittere tanden. De zwarte houtskool zorgt voor een effectief bleek effect van de tanden. Het ingrediënt TeavigoTM beschermt tegen tandsteen, zorgt voor een antibacterieel effect en geeft een langdurig fris gevoel. Deze zwarte tandpasta is de meest verfrissende tandpasta en maakt je tanden witter door de zwarte houtskool. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta Cinnamon toothpaste against caries with rosemary extract and Teavigo™, 100 ml

Ecodenta cariës kaneel tandpasta met rozemarijn extract. De tandpasta zorgt met behulp van hetrozemarijn extract voor een langdurige frisse adem. Het innovatieve bestanddeel: groene thee en dewerkzame stof Teavigo ™ voorkomt gaatjes, verwijdert tandplak en bevordert een gezonde mondflora. De Ecodenta cariës tandpasta staat voor gezonde en frissere tanden. Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 


 

Ecodenta Refreshing moisturising toothpaste with hyaluronic acid and peppermint oil, 100ml

Verfrissende vochtinbrengende tandpasta met hyaluronzuur en pepermuntolie voor een gezond mondslijmvlies. De tandpasta verwijdert tandplak, waardoor in de mond een blijvend gevoel van buitengewone frisheid ontstaat. Kalident versterkt het tandglazuur en voorkomt micro-scheurtjes.  Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).  Bevat 0,25% natriumfluoride (1136 ppm F-).

 

 


 

Ecodenta Melon flavor enamel strengthening toothpaste with mineral calcium salts and fluoride, 100 ml

Verfrissende tandpasta met meloensmaak heeft een versterkende werking op het tandglazuur. Ecodenta meloen tandpasta bevat een bron van calcium . Het effect ervan komt voort uit de gezamenlijke werking van natuurlijke minerale calciumzouten die helpen bij het aanvullen van de mineralen in het tandglazuur. Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). De tandpasta niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C) Bevat 0,32% natriumfluoride (1454 ppm F-).

 

 


 

Ecodenta Wild strawberry scented toothpaste for children with carrot extract and Kalident, 75ml

Ecologische kindertandpasta met aardbeien smaak. Bevat wortel extract en Kalident, speciaal ontworpen voor de verzorging van het kindergebit. Bevat geen schuurmiddelen en reinigt en beschermt de tanden van kinderen tegen gaatjes. Wortel extract vermindert de gevoeligheid van de tanden en is een vitaal element voor gezonde tanden. Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid tandpasta (ongeveer erwt-formaat). Poets twee keer per dag gedurende 2-3 minuten. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tandarts of uw arts. Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C)

 


 

Ecodenta Mouthwash for sensitive teeth with camomile, clove extracts and Teavigo™, 480 ml

Ecologische mondspoelmiddel voor gevoelige tanden met kamille, kruidnagel extracten en Teavigo ™ welke speciaal ontworpen is voor mensen die de onaangename symptomen van gevoelige tanden ervaren. De kamille en kruidnagel extracten verminderen de tandgevoeligheid, terwijl Teavigo™ – een actief ingrediënt op basis van groene thee – de tanden beschermt tegen verval, waardoor je adem langer fris blijft.Deze mondspoeling is een uitstekende aanvulling op uw dagelijkse tandverzorgingsroutine. Voor een beter resultaat, gebruikt u dit product gedurende een langere periode. Bevat strontiumchloride. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen dit product niet gebruiken. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Kleur kan veranderen tijdens opslag. Gebruiksaanwijzing: Spoel uw mond 2 minuten nadat u uw tanden heeft gepoetst, niet door slikken en niet met water naspoelen. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C)

 

 


 

 

Ecodenta Multifunctional mouthwash with sagge and aloe vera extracts, and mint oil, 480 ml

Ecologische multifunctionele mondspoelmiddel met salie- en aloe vera-extracten, en mintolie voor de verzorging van moeilijk bereikbare gebieden. Muntolie zorgt voor langdurige frisheid, salie en aloe vera-extracten verzachten en beschermen het tandvlees. De alcoholvrije mondspoeling is een perfecte aanvulling op het dagelijks tanden poetsen en zorgt voor betere bescherming tegen tandsteen. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen dit product niet gebruiken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Gebruikaanwijzing:  Spoel uw mond gedurende 2 minuten nadat u uw tanden heeft gepoetst, niet door slikken en niet met water naspoelen. Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C)

 

 

 


 

 

Ecodenta Cosmos Organic anti-plaque toothpaste with coconut oil and zinc salt 100 ml

NL – Ecologisch gecertificeerde tandpasta tegen tandplak met natuurlijke kokosolie en zinkzout voor dagelijkse tandverzorging. Zonder fluoride.De actieve werkzame stof zinkzout heeft een antibacterieel effect. Het helpt om de bacteriekolonies, die zich op de tanden bevinden, te vernietigen en de vorming van nieuw tandplak te voorkomen. De kokosolie kan helpen om de tanden witter te maken en het verfrist de adem. De natuurlijke ingrediënten helpen bij het verwijderen van tandplak. De tandpasta voorkomt ook de vorming van tandsteen. Bevat xylitol die de remineralisatie van het tandglazuur bevordert. De tandpasta heeft een milde kokos smaak en heeft de frisheid van pepermunt. Goedgekeurd door tandartsen. Gecertificeerd biologisch product.

 

 


 

 

Ecodenta Cosmos Organic Whitening toothpaste with papaya extract 100 ml

NL – Ecologisch gecertificeerde tandpasta met papaja-extract voor natuurlijke bleking van tanden en dagelijkse tandverzorging. Met fluoride.Papaja-extract bevat enzymen die de tanden veilig bleken zonder het tandglazuur aan te tasten. Papaja-extract en de milde schuurmiddelen vernietigen tandplak efficiënt en herstellen de natuurlijke witheid van tanden. Voorkomt de vorming van nieuw tandplak en tandsteen. De tandpasta heeft een zoete, fruitige smaak. Bevat xylitol die de remineralisatie van het tandglazuur bevordert. Dosering kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een dosering ter grootte van een erwt en zorg dat uw kind geen tandpasta inslikt. Als u andere producten met fluoride gebruikt, raadpleeg dan eerst uw tandarts of huisarts. Bevat 0,25% natriumfluoride (1130 ppm F). Goedgekeurd door tandartsen. Gecertificeerd biologisch product.

 

 


 


Ecodenta Cosmos Organic Toothpaste for sensitive teeth and gums with natural salt and potassium citrate 100 ml

NL – Ecologisch gecertificeerde tandpasta voor gevoelige tanden en tandvlees met natuurlijke zout en kaliumcitraat voor dagelijkse tandverzorging. Zonder fluoride. Gevoelige tanden kunnen door allerlei redenen worden veroorzaakt: temperatuurschommelingen, zeer warme of zeer koude voeding, de zuren die door zoete voeding ontstaan. Kaliumcitraat zorgt voor een beschermende laag die gevoelige tanden tegen omgevingsfactoren beschermt. Aloë Vera extract heeft een kalmerend effect wat gunstig is voor gevoelig en geïrriteerd tandvlees. Het zout wekt de mondslijmvliezen zacht op. De tandpasta heeft een zoute, frisse smaak. Goedgekeurd door tandartsen. Gecertificeerd biologisch product.