Visolie – Renew Life

RenewLife is een Amerikaans merk, maar gelukkig wordt er in Canada geproduceerd. Daar liggen de kwaliteits-eisen op Europees niveau. Dat is goed. Dat is veilig. RenewLife produceert unieke en bekroonde voedingssupplementen met natuurlijke ingrediënten. Wij kiezen altijd voor de beste produktie-wijze, de modernste methoden en machines. Voor produktie, tijdens en na is er een intensief controle-proces dat er voor zorgt dat de RenewLife-supplementen voldoen aan de hoogst mogelijk eisen.


 

Super Omega-3 – Verse visolie, hoog gedoseerd en 3x zo hoge opname door het enzym lipase

De Super Omega 3 capsules bevatten 1160 mg geconcentreerde zuivere visolie, vitamine D en E en het enzym lipase wat zorgt voor 3x betere opname. De capsules hebben een maagsapresistente coating dus geen oprispingen en vissmaak. De vetzuren belanden geheel in de darm en het enzym lipase zorgt voor maximale vertering en opname!
✓ 250 mg EPA en DHA zorgt voor een normale werking van het hart.
✓ maagsapresistente coating, geen oprispingen en vissmaak.
✓ Slechts 1 capsule per dag

90 mg EPA, 140 mg DHA, andere omega-3’s 95 mg = 1025 mg omega 3 per 1 visolie capsule. Voor behoud van normale; hartfunctie, bloeddruk, hersenfunctie, bloed-triglyceriden en oogfunctie.

In maagsap-resistente capsules (visgelatine) met coating op water-basis. Deze ultra-gest techniek zorgt ervoor dat de visolie-capsule op de juiste plaats in het spijsverteringskanaal open gaat. Om vetzuren op te nemen is het enzym lipase nodig. Renewlife heeft dit enzym toegevoegd aan de capsule, zodat de essentiële vetzuren in de bloedbaan terecht komen en hun weg naar cellen en organen vinden.

Allergenen: bevat vis.

Meer informatie over de Super Omega-3? Klik dan hier!

 

 


Kids DHA visolie – Voor kinderen vanaf 2 jaar

Lekkere dagelijkse aanvulling. Kauwbare visolie softgels met fruitsmaak. 1 portie is 2 capsules met visolie uit sardines, haring en ansjovis. Bevat per portie 500 mg visolie waarin 250 mg DHA, 50 mg EPA en 34 mg andere omega-3 vetzuren. Plus vitamine D 750 IU.
✓ DHA draagt o.a. bij aan de instandhouding van normale ogen en hersenfunctie.
✓ Vitamine D is nodig voor de normale groei van de botten van kinderen.
✓ Bekroond met IFOS 5 sterren voor zuiverheid en kwaliteit.

Kids DHA per portie van 2 sotfgels bevat
Visolie (ansjovis, sardine, haring) – 500 mg
DHA Docosahexaeenzuur – 250 mg
EPA Eicosapentaeenzuur – 50 mg
Andere omega-3 ‘s – 34 mg
Vitamine D3 – cholecalciferol 750 IU

Ingrediënten: Visolie (bevat vis) Gelatine, Glycerine, water, natuurlijk fruit aroma, steviolglycosiden, astaxanthine, lecithine, vitamine E, vitamine C

Bevat geen: noten, pinda, sesam, mosterd, tarwe, selderie, gluten, lactose, gist, maïs, ei, zuivel, soja, zout, suiker, kunstmatige kleurstof, conserveringsmiddelen