Oenobiol

Als pionier in schoonheid door voeding heeft Oenobiol Paris zich weten te onderscheiden door tegemoet te komen aan de schoonheidsbehoeften van vrouwen in alle stadia van hun leven: op het gebied van haar, huid, blootstelling aan de zon en afslanken. Oenobiol Paris loopt voorop met innovaties en biedt het beste van wetenschap en voeding dankzij oplossingen van plantaardige herkomst. Maar ook met voedingsadviezen speciaal ontwikkeld voor het behoud van een goede gezondheid en daardoor een optimale schoonheid.

Oenobiol Paris is verkrijgbaar in 15 verschillende producten, in 5 productlijnen:
• Beauty Support
• Silhouette
• Skin Support
• Skin Support Sun
• Hair Support.

 


 

Beauty

Met een stralende huid, mooi haar en mooie gladde nagels zie jij er op je best uit. Om dit dag na dag te realiseren, is het goed je uiterlijk van binnenuit te voeden. Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten, kruiden, groenten, pitten en zaden zorgen voor een optimale ondersteuning van je schoonheid van binnenuit en laten je stralen. Als specialist op het gebied van beautysupplementen zet Oenobiol Paris al haar kennis in voor de schoonheid jouw huid, haar en nagels.

 


 

Oenobiol Beauty support

 

De formule van Oenobiol Paris Beauty Support is speciaal ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. Alle facetten worden door de uitgebalanceerde samenstelling ondersteund. Van je huid tot je nagels tot je haar, ze worden allemaal optimaal gevoed zodat jij goed voor de dag kan komen en straalt van binnenuit. De speciale formule is samengesteld uit een breed scala aan vitaminen en mineralen, aangevuld met aloë vera, druivenpittenextract, biotine, cysteïne. Op basis van avocadopittenolie.

Voor wie?
Iedereen die behoefte heeft aan algehele ondersteuning van zijn schoonheid.
Geschikt voor elk huidtype. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.

 


 

Oenobiol Beauty support 45+

 

De formule van Oenobiol Paris Beauty Support 45+ is speciaal ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen als de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Alle facetten worden door de uitgebalanceerde samenstelling ondersteund. Van je huid tot je nagels tot je haar, ze worden allemaal optimaal gevoed zodat jij goed voor de dag kan komen en straalt van binnenuit. De speciale formule is samengesteld uit een combinatie van een breed scala aan vitamine en mineralen aangevuld met ginseng, Q10 en dit alles op basis van avocadopittenolie.

Voor wie?
Iedereen vanaf 45 jaar die behoefte heeft aan algehele ondersteuning van het uiterlijk en bij wie de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Geschikt voor elk huidtype. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.

 


 

Silhouette

Je wilt graag afvallen, maar kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Oenobiol Silhouette biedt een reeks aan producten die je zowel helpen de extra kilo’s kwijt te raken, als je helpen gedurende de dag. Zo houd je jouw gewicht onder controle en zit je lekkerder in je vel.

 


 

Oenobiol Boost -400kcal

 

Oenobiol Paris Silhouette Boost helpt je om per dag tot 400kcal extra te verbranden* door het energieverbuik in je lichaam te verhogen. Silhouette Boost -400kcal bevat een gepatenteerde formule op basis van het natuurlijke extract wakame* dat het energieverbruik in het lichaam verhoogt waardoor er extra calorieën worden verbrand.
Naast het natuurlijke extract van wakame, bevat Oenobiol Paris Silhouette Boost ook granaatappelpittenolie. Oenobiol Paris Silhouette Boost is 100% plantaardig.

Voor wie?
Voor mensen die wil afvallen en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
Het wakame extract zorgt voor een verhoging van het energieverbruik in het lichaam, waardoor je lichaam op een natuurlijke manier meer vet verbrand en dus tot 400 calorieën extra per dag kan verbranden.

 


 

Oenobiol Capteur 3-in-1

 

Oenobiol Capteur 3 in 1 is een medisch hulpmiddel met een drievoudige werking dankzij een gepatenteerd 100% natuurlijk vezelcomplex (wortel-, haver- en appelvezels):
– Bindt vetten
– Bindt suikers
– Geeft gemiddeld 50%* vermindering van de absorptie van calorieën uit vetten en suikers

*In-vitro-evaluatie van de werkzaamheid van een gepatenteerd vezelcomplex op 4 vette producten (chocolade, briochebrood, pistachenoten en chips).

Voor wie?
Voor mensen die graag wat kilo’s willen verliezen.
Alleen voor volwassenen met een BMI hoger dan 25.

Met een eenvoudige formule kun je zelf uitrekenen of je al dan niet te veel weegt. Door je gewicht in kilo’s te delen door je lengte in meters in het kwadraat, krijg je je body mass index (BMI).

Een voorbeeld voor iemand van 65 kg met een lengte van 1,70 m.
BMI = gewicht in kg = 65
lengte x lengte = 1,70 x 1,70 = 2.89
65/2,89 = 22,49 BMI = goed gewicht

Een normaal gewicht geeft een score tussen 20 en 25.
Bij een BMI hoger dan 25 is sprake van overgewicht.

Hoe?
Oenobiol Paris Capteur 3in1 bevat een vezelcomplex. Deze vezels absorberen overtollige vetten en suikers zodra die in onze maag komen. Daarnaast zorgen deze vezels voor letterlijk voor vulling in de maag, waardoor de eetlust geremd wordt.

Wat zijn de resultaten?

1 ABSORBEERT VETTEN UIT VOEDSEL
2 ABSORBEERT SNELLE EN LANGZAME SUIKERS
3 VERMINDERT DE EETLUST
Gemiddeld 50% minder opname van calorieën.

 


 

Oenobiol Support Energie

 

Met je gewicht onder controle zit je lekkerder in je vel. Je let op je eetpatroon, maar gedurende de dag kun je wat extra energie bij vermoeidheid gebruiken. Oenobiol Paris Silhouette Support Energie ondersteunt je met:
– Voor extra energie bij vermoeidheid dankzij vitamine C*.
– Draagt bij tot verbranden van vetten dankzij groene thee***.
– Helpt bij het afvallen dankzij guarana**

Verkrijgbaar in heerlijke citrussmaak.

Voor wie?
Voor mensen die hun gewicht onder controle wil houden of bezig is met afvallen. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 stick per dag oplossen in een groot glas water (200ml).

Wat zijn de resultaten?
• Verbrandt vet***
• Vermindert vermoeidheid*
• Bevordert gewichtsverlies**

 


 

Oenobiol Verminder Tussendoortjes

 

OENOBIOL PARIS SILHOUETTE SUPPORT VERMINDER TUSSENDOORTJES vermindert de trek in ongezonde tussendoortjes. De nieuwe formule bevat 3 bestandsdelen die helpen om:
– Het hongergevoel en de zin in tussendoortjes te verminderen dankzij johannesbroodpitmeel*.
– De zin in zoetigheid te verminderen dankzij het gymnema extract **.
– Een normale bloedsuikerspiegel te behouden dankzij chroom.
Alle bestandsdelen zijn van plantaardige oorsprong.

Voor wie?
Voor mensen die hun gewicht onder controle wil houden of bezig is met afvallen. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 à 2 pastilles per keer, maximaal 5 pastilles per dag.
Om zachtjes op te kauwen of te zuigen zodat het middel de tijd heeft om te werken.

Wat zijn de resultaten?
• Vermindert de behoefte aan suiker en het eten van tussendoortjes
• Houdt het gewicht onder controle

 


 

Huid

Een stralende huid is een belangrijk kenmerk van schoonheid. Een huid die straalt, ziet er mooi egaal uit, heeft een gelijkmatige teint en weerstaat de eerste tekenen van huidveroudering. Je huid is je grootste orgaan en deze voed je het best van binnenuit. Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten, kruiden, groenten, pitten en zaden zorgen voor een optimale ondersteuning van je huid en laten je stralen. Als specialist op het gebied van beautysupplementen zet Oenobiol Paris met haar innovaties, wetenschappelijk onderzoek en haar deskundigheid zich volledig in voor jouw huid.

 

 


 

Oenobiol Anti Age

 

De formule van Oenobiol Paris Skin Support Anti-Age is speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Skin Support Anti-Age helpt je bij het behouden van de dichtheid, elasticiteit en dus stevigheid van de huid, dankzij de combinatie van tomatenextract, raapzaadolie, luteïne, selenium, Q10 en vitamine E.

Voor wie?
Geschikt voor elk huidtype. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.
Voor een optimaal resultaat raden wij aan om Oenobiol Paris Skin Support Anti Age gedurende 3 maanden te gebruiken.

 

 


 

Oenobiol Jonge Huid

 

De formule van Oenobiol Paris Skin Support Jonge Huid is speciaal ontwikkeld voor het behoud van een soepele en stralende huid. Dag na dag wordt de huid van binnenuit gevoed voor het behoud van een jong uiterlijk. Skin Support Jonge Huid helpt bij het behoud van de elasticiteit van de huid, dankzij de combinatie van visolie, collageen, vitamine D, E en C.

Voor wie?
Iedereen die een jonge huid wil behouden.
Geschikt voor elk huidtype. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.
Voor een optimaal resultaat raden wij aan om Oenobiol Paris Skin Support Jonge Huid gedurende 3 maanden te gebruiken.

 

 


 

Oenobiol Gevoelige Huid

 

De formule van Oenobiol Paris Skin Support Gevoelige Huid is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit mooier te maken. Dag na dag wordt de huid van binnenuit gevoed en gehydrateerd met als resultaat een mooie en egale huid. De speciale formule is samengesteld uit een combinatie van visolie, collageen, hoge dosering vitamine D, vitamine E en C. Skin Support Gevoelige Huid helpt bij een mooie en egale huid.

Voor wie?
Iedereen met een gevoelige huid.
Geschikt voor elk huidtype. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.
Voor een optimaal resultaat raden wij aan om Oenobiol Paris Skin Support Gevoelige Huid gedurende 3 maanden te gebruiken.

 


 

Oenobiol Relax

 

De formule van Oenobiol Paris Skin Support Relax is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te voeden zodat deze tijdens drukke en stressvolle periode mooi straalt. Dag na dag wordt de huid van binnenuit gevoed en gehydrateerd waardoor de huid zichtbaar zachter, gladder en soepeler is. De speciale formule is samengesteld uit onder andere lavendelolie*, magnesium, Q10, verschillende B-vitaminen en vitamine E en C. Skin Support Relax* helpt bij een zichtbare ontspannen en stralende huid.

Voor wie?
Iedereen die met drukke en stressvolle periodes te maken heeft.
Geschikt voor elk huidtype. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 capsule per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water.
Voor een optimaal resultaat raden wij aan om Oenobiol Paris Skin Support Relax* gedurende 3 maanden te gebruiken.

 


 

Zon

Oenobiol Paris Skin Support Sun helpt jou je huid voor te bereiden op de zon door de huid van binnenuit te voeden met als resultaat een optimale goudbruine teint. De zon heeft een grote impact op je huid. Als specialist op het gebied van beautysupplementen zet Oenobiol Paris zijn volledige deskundigheid in voor jouw huid. Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten en groenten zorgen voor een versterking van jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit en ben je optimaal voorbereid op de zon. Dankzij innovaties en wetenschappelijk onderzoek is Oenobiol Paris Skin Support Sun in 30 jaar tijd in Frankrijk een autoriteit geworden op het gebied van supplementen voor je huid.

 


 

Oenobiol Autobronze Teint

 

Met Oenobiol Paris Skin Support Autobronze Teint krijg je een mooie, egale en stralende bruine teint over je hele gezicht en lichaam. Zelfs zonder zon. Op basis van kurkuma.

Je huid kan op 2 manieren een bruine kleur krijgen:
1. Aanmaak van melanine onder invloed van de zon (mensen met donkere huidskleur hebben meer melanine dan mensen met lichte huidskleur)
2. Inname van caroteen dat voorkomt in ons voedsel. Helaas krijgen we via ons voedsel te weinig hiervan binnen om daadwerkelijk effect op de huid te zien. Door inname van Oenobiol Autobronze Teint kleuren de cellen in de onderste huidlagen en door de continue huidcelvernieuwing komen de gekleurde cellen automatisch boven. Dat zorgen voor het bruine, gezonde kleurtje.

Het product is samengesteld uit 5 zorgvuldig geselecteerde natuurlijke pigmenten* die op natuurlijke wijze door planten worden afgegeven. Doordat er geen bètacaroteen is toegevoegd, geeft Oenobiol Paris Autobronze Teint geen oranje gloed over de huid. Voor een optimaal resultaat gebruik je Skin Support Autobronze Teint 2 tot 3 maanden, tot je het gewenste bruine kleurtje hebt bereikt

In Frankrijk in 2016 en 2017 bekroond bij de ‘Victoires de la Beauté’, een prestigeuze cosmetica- en huidverzorgingsprijs.

* Lycopeen, luteïne, kurkuma-extract, zeaxanthine, astaxanthine.

Voor wie?
Voor iedereen die het hele jaar door een stralende bruine huid wil, zonder zon. Geschikt voor elk huidtype. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
1 capsule per dag tijdens de hoofdmaaltijd innemen met bijvoorbeeld water. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om Oenobiol Paris Skin Support Autobronze Teint 2 tot 3 maanden te gebruiken. (afhankelijk van de gewenste bruine tint).

Wat zijn de resultaten?
– Een geleidelijke, natuurlijke en egale goudbruine teint over het hele lichaam
– Een perfecter kleur van de huid

 


 

Oenobiol Sun – Sensitive skin

 

De formule die specifiek is ontwikkeld voor de lichte huid en is samengesteld uit actilycopeen*, luteïne, fytoeen en fytoflueen. Daarnaast bevat Skin Support Sun Sensitive Skin ook selenium, vitamine E en B2, die helpen bij het beschermen van cellen.

Voor een optimaal resultaat gebruik je Skin Support Sun Sensitive Skin tot 1 maand na een langdurig zonnige periode.

 

Oenobiol Paris Skin Support Sun Sensitive Skin beschermt niet tegen verbranding door de zon. Een zonnebrandmiddel dat is aangepast aan je huidtype is altijd noodzakelijk.

Voor wie?
Voor iedereen die zijn of haar huid wil voorbereiden op de zon en de bruine kleur wil optimaliseren. Voor de lichte, droge en/of gevoelige huid die moeilijk bruin wordt. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
Onder invloed van zonlicht komen er vrije radicalen (onstabiele moleculen) vrij in onze huid. Vrije radicalen beschadigen het DNA in onze huidcellen. Oenobiol Paris Sun Sensitive Skin verhoogd het natuurlijke afweersysteem van onze huid en zorgt voor dat de gevoelige huid betere bestand is tegen de kracht van de zon.

Wat zijn de resultaten?
• Voor een langdurige en optimale bruine teint
• Bereid je huid voor op blootstelling aan de zon

 


 

Oenobiol Sun Age Protect

 

De formule in SKIN SUPPORT SUN AGE PROTECT is specifiek ontwikkeld om de dichtheid, elasticiteit en stevigheid van de huid van binnenuit te behouden. Het bevat actilycopeen*, luteïne, selenium, zink en vitamine C en E die de jeugdige uitstraling van de huid helpen te behouden.

Voor een optimaal resultaat gebruik je Skin Support Sun Age Protect tot 1 maand na je zonperiode.

 

Oenobiol Paris Skin Support Sun Age Protect beschermt niet tegen verbranding door de zon. Een zonnebrandmiddel dat geschikt is voor je huidtype is altijd noodzakelijk.

Voor wie?
Voor iedereen die zijn of haar huid wil voorbereiden op de zon, huidveroudering door de zon wil tegengaan en de bruine kleur wil optimaliseren. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
Onder invloed van zonlicht komen er vrije radicalen (onstabiele moleculen) vrij in onze huid. Vrije radicalen beschadigen het DNA in onze huidcellen en zorgen voor veroudering van de huid. Oenobiol Paris Sun Age Protect verhoogd het natuurlijke afweersysteem van onze huid en zorgt voor dat de huid betere bestand is tegen de kracht van de zon.

Wat zijn de resultaten?
• Een huid die voorbereid is op blootstelling aan de zon, voor een langdurige en optimale bruine teint
• Beschermt tegen huidveroudering door de zon

 


 

Haar

Hormonale veranderingen, seizoenswisselingen, stress. Je haren hebben meer te verduren dan je denkt. Om weerstand te bieden aan deze invloeden is het goed je haar van binnen te voeden. Je haar groeit tenslotte van binnenuit. Daarom heeft Oenobiol Paris de productlijn Oenobiol Hair Support ontwikkeld voor mooie, vol, glanzend en sterk haar.

 


 

Oenobiol Veerkracht

 

Oenobiol Paris Hair Support Veerkracht voedt je haar van binnenuit. De specifieke formule is samengesteld uit cystine (een onderdeel van keratine), B-vitaminen, koper, zink en extract van blauwe bosbes. Het bosbessenextract helpt om de microcirculatie van de hoofdhuid te activeren.

Aangezien nieuw haar 3 tot 6 maanden nodig heeft om zich te ontwikkelen en te groeien, bevat Oenobiol Paris Hair Support een kuur voor  3 maanden. Gedurende deze periode wordt je haar gevoed en wordt de veerkracht van je haar van binnenuit verbeterd.

Voor wie?
Voor mensen met futloos haar. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
2 tabletten per dag tijdens de maaltijd innemen met bijvoorbeeld water. Wij raden aan om Oenobiol Paris Hair Support gedurende 3 maanden, aaneensluitend, te gebruiken.

Wat zijn de resultaten?
• Mooi en veerkrachtig haar
• Stralend en glanzend haar in topconditie

 


 

Oenobiol Volume

 

Oenobiol Paris Hair Support Volume voedt je haar van binnenuit voor mooi en vol haar. De specifieke formule bevat plantaardig 5-alfa-reductol ® (pompoenzaadolie) en verschillende B vitaminen, waaronder biotine (vitamine B8). Biotine* draagt bij aan het behoud van een normale en dus gezonde haardos, en zorgt er zo mede voor dat je haar vitaal blijft.

Aangezien nieuw haar 3 tot 6 maanden nodig heeft om zich te ontwikkelen en te groeien, bevat Oenobiol Paris Hair Support een kuur voor 3 maanden. Gedurende deze periode wordt je haar gevoed en wordt het volume van je haar van binnenuit verbeterd.

Voor wie?
Voor mensen met dun haar. Alleen voor volwassenen.

Hoe?
2 capsules per dag tijdens een maaltijd innemen met bijvoorbeeld water. Wij raden aan om Oenobiol Paris Hair Support gedurende 3 maanden, aaneensluitend, te gebruiken.

Wat zijn de resultaten?
• Mooi, glazend en vol haar
• Gezonde haargroei*

 


 

Wilt u meer informatie over Oenobiol. Klik dan hier!