Cocoa – Raw Chocolate

COCOA tot 100% organische ingrediënten. Raw chocolade, producten gezoet met kokosbloesemsuiker, vegan, biologisch, glutenvrij, soyavrij en superfood.

 


Waarom rauwe chocolade?

Van chocolade word je dik! Chocolade veroorzaakt tandbederf! Chocolade is slecht want… Heeft u zich ooit afgevraagd op hoeveel manieren deze zin kan worden afgemaakt? Duizenden! Waarom probeert men ons dan af te leiden van het eten van deze lekkernij? Hoogstwaarschijnlijk omdat traditionele chocolade in repen buiten een paar voedingsstoffen, een hele hoop andere schadelijke stoffen bevat.

Wat moet men dus doen, wanneer men wil genieten van de diepe smaak van deze lekkernij, terwijl we niets willen te maken hebben met de schadelijke stoffen. Een oplossing van dit probleem is rauwe chocolade, die haast lichjaren verwijderd is van de traditionele chocoladereep.

Laat ons beginnen met eens te kijken naar de traditionele chocolade die men kan terugvinden in elke voedingszaak. De rietsuiker die gebruikt wordt bij het zoeten ervan, verzwakt het immuniteitssysteem van het lichaam, draagt bij aan de ontwikkeling van diabetes en versnelt het verouderingsproces. Melkpoeder die wordt toegevoegd aan de chocolademassa zit vol met kunstmatige schadelijke stoffen. Het onderwerp van de conserveringsmiddelen en de kleurstoffen loont niet eens de moeite om aan te kaarten, want daar komt geen einde aan. Met het blote oog kan men zien, dat elke fabriekschocolade, of het nu gaat om een reep, een bonbon of een drank, niet de gezondste keuze is voor het lichaam.

Gelukkig bestaat er voor haar een gezond alternatief: rauwe chocolade. Deze werd reeds bedacht heel lang vóór de ontwikkeling van industriële productiemethoden die conserveringsmiddelen en andere chemische bestanden gebruiken. Wij hebben het gehad voor wat het eten van ongezonde en kunstmatige chocolade betreft. Daarom stellen we u rauwe chocolade voor uit onze eigen productie. Het gaat hier om een met de hand gevormde reep uitgevoerd uit ecologische ongebrande koud geconcheerde bonen.

Waarop nog wachten, aangezien we kunnen genieten van rauwe, en wat het belangrijkste is, van een gezonde lekkernij zonder enige conserveringsmiddelen?

 


Pure chocolade met Goji bessen

Ingredienten * Biologisch
• cacaobonen*
• kokosbloesemsuiker*
• cacaoboter*
• 5% goji bessen*
• verbrokkelde cacaobonen Bourbon-vanille*
• chocoladedeel bevat: ten minste 65% cacaobestanddelen

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Gemaakt van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Authentieke pure bittere chocolade

Ingredienten * Biologisch
• cacaobonen*
• kokosbloesemsuiker *
• cacaoboter*
• Bourbon-vanille*
• chocoladedeel bevat: ten minste 70% cacaobestanddelen

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Gemaakt van ongeroosterde cacaobonen

 

 


 

Reep met Pistachenoten en zout

Ingredienten * Biologisch
• kokosbloesemsuiker*
• cacaoboter*
• amandelen*
• 12% pistachenoten*
• kokosmelkpoeder*
• <1% himalaya zout Bourbon-vanille*
• chocoladedeel bevat: ten minste 36% cacaobestanddelen

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Gemaakt van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Reep met Kersen

Ingredienten * Biologisch
• kokosbloesemsuiker*
• cacaoboter*
• amandelen*
• 7% kersen*
• kokosmelkpoeder*
• <1% himalaya zout
• Bourbonvanille*
• chocoladedeel bevat: ten minste 36% cacaobestanddelen

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren en gemaakt van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Kokos Chocolade

Ingredienten * Biologisch
• kokosbloesemsuiker*
• cacaoboter*
• cacaobonen*
• 16% kokosmelkpoeder*
• Bourbon-vanille*
• Chocoladedeel bevat: ten minste 45% cacaobestanddelen

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Gemaakt van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Cashewnoten met pure koffie chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 50% Chocolade*
• Kokosbloesem suiker *
• Cacaoboter*
• Gemalen koffie*
• Bourbon-vanille*
• Chocoladedeel bevat: ten minste 70% cacaobestanddelen
• 50% cashewnoten*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Bananen met 70% pure chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 50% Chocolade*
• Kokosbloesem suiker*
• Cacaoboter*
• Bourbon-vanille*
• Chocoladedeel bevat: ten minste 70% cacaobestanddelen )
• 50% gedroogde bananen*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Rozijnen met pure chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 50% Chocolade*
• Kokosbloesemsuiker*
• Cacaoboter*
• Gemalen koffie*
• Bourbonvanille*
– chocoladedeel bevat: ten minste 65%
– cacaobestanddelen 50% rozijnen*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Vijgen met pure chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 50% Chocolade*
• kokosbloesemsuiker *
• cacaoboter*
• Bourbon-vanille*
– chocoladedeel bevat: ten minste 65% cacaobestanddelen )
• 50% vijgen*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Amandelen met pure chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 50% Chocolade*
• Kokosbloesemsuiker*
• Cacaoboter*
• Bourbon-vanille*
-chocoladedeel bevat: ten minste 65% cacaobestanddelen )
• 35% amandelen*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Hazelnoten met kokos chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 75% chocolade *
• cacaoboter*
• cacaobonen*
• 16% kokosmelkpoeder*
• Bourbonvanille*
– chocoladedeel bevat: ten minste 45% cacaobestanddelen
• 35% hazelnoten*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Amandelen met kokoswater chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 65% Chocolade (kokosbloesemsuiker *
• cacaoboter*
• cacaobonen*
• gevriesdroogd kokoswater*
• Bourbon-vanille*
– chocoladedeel bevat: ten minste 47% cacaobestanddelen
– 35% amandelen*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Goji bessen met pure chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 65% Chocolade*
• kokosbloesemsuiker*
• cacaoboter*
• Bourbon-vanille*
-chocoladedeel bevat: ten minste 65% cacaobestanddelen )
• 35% goji bessen*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Inca bessen met pure chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 50% Chocolade*
• kokosbloesemsuiker*
• cacaoboter*
• Bourbon-vanille*
-chocoladedeel bevat: ten minste 65% cacaobestanddelen ),
• 50% inca bessen*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen

 


 

Cashewnoten met kokos chocolade

Ingredienten * Biologisch
• 65% Chocolade*
• cacaoboter*
• cacaobonen*
• 16% kokosmelkpoeder*
• Bourbon- vanille*
– chocoladedeel bevat: ten minste 45% cacaobestanddelen
• 35% cashewnoten*

Kan sporen van noten bevatten
Koel en droog bewaren
Bedekt met chocolade van ongeroosterde cacaobonen